DZIAŁ 43 SKÓRY FUTERKOWE I FUTRA SZTUCZNE; WYROBY Z NICH
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0210 - Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
Kod CN: 3702 52 00 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii kolorowej [wielobarwnej], o szerokości <= 16 mm (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów)
Kod CN: 7013 33 11 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie, ciętego lub inaczej dekorowanego (z wył. z nóżką)
Kod CN: 8428 31 00 - Wyciągi i przenośniki, o pracy ciągłej, do transportu towarów lub materiałów, specjalnie zaprojektowane do pracy pod powierzchnią ziemi (z wył. pneumatycznych wyciągów i przenośników)
Kod CN: 7305 31 00 - Rury przewodowe, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z żeliwa lub stali, spawane wzdłużnie (z wył. wyrobów w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu lub do wierceń przy poszukiwaniu ropy naftowej lub gazu)
Kod CN: 0305 49 30 - Makrele "Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
Kod CN: 2837 19 00 - Cyjanki i tlenocyjanki (z wył. sodu i rtęci)
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
Kod CN: 3504 00 90 - Peptony i ich pochodne; pozostałe substancje białkowe oraz ich pochodne, gdzie indziej niesklasyfikowane; proszek skórzany, nawet chromowany (z wył. koncentratów białka mleka, zawierających, w przeliczeniu na suchą substancję > 85% masy białek)
Kod CN: 6110 11 10 - Bluzy i pulowery, zawierające >= 50% masy wełny i o masie >= 600 g/na sztukę, dziane